Frudicom neemt Iveco Daily CNG in gebruik

 12/07/2018  Claude Yvens  Trucks
Frudicom neemt Iveco Daily CNG in gebruik

Frudicom (Brussel) heeft een Iveco Daily 72-NP gekocht om voedingsprodukten op een milieuvriendelijkere manier aan zijn klanten te leveren.

Frudicom maakt maakt deel uit van de Group A. De Witte en belevert horecazaken, winkels, grootkeukens, evenementen, openbare instellingen, bakkers, slagers, traiteurs en jeugdorganisaties. Een van hun bedrijfswaarden is een vriendelijke, veilige en gezonde werkomgeving. Het is juist voor de gezonde werkomgeving dat ze zich dan de vraag gesteld hebben om het wagenpark op een gezondere manier te beheren.

“Door de inzet van deze Iveco Daily op aardgas, willen wij als stadsdistributeur ons steentje bijdragen voor een betere luchtkwaliteit in het Brusselse gewest. Hierdoor verlagen wij de uitstoot van de vervuilende stoffen die het schadelijkst zijn voor de gezondheid.  Een betere luchtkwaliteit komt iedereen ten goede en draagt vooral bij aan een betere gezondheid voor iedereen”, zegt Dirk Smets van Group A. De Witte.

Hij heeft verschillende denkpistes doorlopen op gebied van alternatieve energiën en na vele testen is hij tot de conclusie gekomen dat aardgas de beste oplossing was, rekening houdende met het nuttig laadvermogen, de autonomie en het totale kostenprijs plaatje. Daarom heeeft Frudicom voor een Iveco Daily 72-NP gekozen. Het voertuig werd recent door garage Gregoor geleverd.

Lees alles over Iveco in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!