Foto-applicatie CargoSnap bevordert efficiëntie logistieke processen

 13/12/2017  Yannick Haesevoets  Economie
Foto-applicatie CargoSnap bevordert efficiëntie logistieke processen

CargoSnap – dé foto-applicatie voor de logistieke sector – biedt nu nog meer mogelijkheden voor het vastleggen, archiveren en delen van beeldmateriaal. De vernieuwde app is eenvoudig configureerbaar en daardoor volledig aan te passen aan de individuele behoefte van elke logistieke professional.

Elk logistiek proces kent momenten waarop het wenselijk is om zaken visueel vast te leggen. Denk aan de inhoud van een doos of container, een vrachtbrief of exportdocument of de schade aan producten of goederen. CargoSnap biedt daarvoor een mobiele app die geschikt is voor alle gangbare smartphones, tablets en industriële devices. Gebruikers kunnen met een paar vingerbewegingen een foto of video maken, opslaan op een beveiligd digitaal platform en delen met collega’s, klanten of opdrachtgevers.

Mede op basis van feedback van gebruikers is de CargoSnap-app onlangs uitgebreid met nieuwe functies. In totaal telt CargoSnap nu acht ‘widgets’ voor onder meer het scannen van een barcode, maken van een foto, opnemen van een video, het inlezen van een document en het maken van notities. Via het eenvoudige, intuïtieve control panel kunnen bedrijven per gebruiker instellen welke widgets in welke volgorde via de app worden aangeboden.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!