Ford stelt nieuwe Transit Custom voor

 23/11/2017  Yannick Haesevoets  Van
Ford stelt nieuwe Transit Custom voor

De Transit Custom wordt aangedreven door de 2.0 Ford EcoBlue-dieselmotor. Hij werd volledig opnieuw ontwikkeld met nieuwe kenmerken en mogelijkheden, waaronder een nieuwe ECOnetic-bestelwagenvariant (later in 2018), met een lager verbruik en een CO2-uitstoot van 148 g/km.

Deze bestelwagen heeft een vernieuwd design vooraan, met een Transit-radiatorrooster in drie delen, en biedt zijn inzittenden het ideale mobiele kantoor. Hij heeft een volledig vernieuwde cabine met de grootste opbergcapaciteit, meer comfort en ergonomie, en intuïtieve connectiviteit met SYNC 3 of MyFord Dock als opties. Een andere technologie die voor het eerst verkrijgbaar is in het segment van de bedrijfsvoertuigen, is Intelligent Speed Assistance.

Deze Transit Custom PHEV gebruikt een geavanceerd hybridesysteem dat een emissievrij rijbereik van meer dan 50 kilometer mogelijk maakt en de meermaals bekroonde 1.0 Ford EcoBoost-benzinemotor als range-extender gebruikt. De oplaadbare hybrideversie van de Transit Custom wordt vanaf december van dit jaar getest door fleetklanten in Londen.

Lees alles over Ford in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!