Fiat Professional dit jaar te zien op Motocross World Championships

 04/03/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
Fiat Professional dit jaar te zien op Motocross World Championships

Fiat Professional, het merk binnen de FCA Groep, steunt het FIM Motocross World Championship voor het seizoen 2016 als officiële partner.

Deze samenwerking is gebaseerd op waarden als doorzettingsvermogen en dynamisme, waarden die we terugvinden in de sportwereld en bij Fiat Professional. Dit jaar is een jaar vol nieuwe producten en belangrijke uitdagingen voor het merk.

Het partnerschap  zal van start gaan op het Losail Circuit in Qatar. Het kampioenshap gaat door vanaf februari tot september op 18 circuits in Europa, de Verenigde Staten, Qatar, Thailand, Argentinië en Mexico. Elke wedstrijd lokt tientallen miljoenen kijkers wereldwijd die de race bekijken via talrijke mediakanalen. Als een resultaat van dit partnership, zal het publiek een Fiat Professional voertuig te zien krijgen tijdens de wedstrijden in de ‘starting grid’.

De nieuwe pick-up ‘Fullback’ wordt de ster van het FIM Motocross World Championship officiële vloot en zal de kans hebben om al zijn kwaliteiten in termen van configuratie, dimensies en motorisaties te tonen. Hij zal geflankeerd worden door de Fiat Ducato.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!