Fiat Fullback in de spotlights tijdens het FIM Wereldkampioenschap Motorcross MXGP in Lommel

 26/07/2016  Yannick Haesevoets  Van
Fiat Fullback in de spotlights tijdens het FIM Wereldkampioenschap Motorcross MXGP in Lommel

Fiat Professional is titelsponsor van het FIM Wereldkampioenschap Motorcross MXGP dat plaatsvindt op 30 en 31 juli in Lommel. Fiat maakt van het moment gebruik om zijn gloednieuwe Fiat Fullback pick-up in de schijnwerpers te zetten.

De nieuwe pick-up van Fiat Professional is de nieuwe ‘werkheld’ van de Italianen. Hij werd ontwikkeld voor de reële behoeften van zakelijke klanten, maar zo nodig kan hij ook de noden van het dagelijkse leven de baas. De Fullback pronkt trots met zijn sportieve afmetingen, dankzij de naar voren hellende cabine en beperkte overhang vooraan.
De voorkant kreeg een assertieve, stijlvolle Italiaanse afwerking, geheel in lijn met de nieuwe kenmerkende stijl van het merk. De wagen beschikt over een 2,4 liter grote common-railturbodiesel met 180 pk (133 kW) en 430 Nm. Er zijn twee transmissietypes verkrijgbaar: een manuele zesversnellingsbak of een vijftrapsautomaat, met vierwielaandrijving.

De FCA-groep voor bedrijfsvoertuigen zal het FIM Wereldkampioenschap Motorcross MXGP tijdens seizoen 2016 steunen als officiële sponsor, en als titelsponsor in drie wedstrijden: Italië, Groot-Brittannië en België (de wedstrijd vindt plaats op 30 en 31 juli in Lommel).

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!