Febetra Henegouwen nodigt uit…

 22/08/2019  Redactie  Economie
Febetra Henegouwen nodigt uit…

Op de laatste zaterdag van augustus organiseert Febetra Henegouwen voor de 26ste keer zijn Truck & Tuning Show. Naast de klassieke tentoonstelling van (prachtige) vrachtwagens, staan er nog tal van andere initiatieven op stapel.

Tijdens de Truck & Tuning Show, die op 31 augustus plaatsvindt op de terreinen van Michel Logistics in Garocentre, ligt de focus op een voertuigententoonstelling en een optocht van ongeveer 80 vrachtwagens in de omgeving van Garocentre. Deze optocht biedt aan enkele gehandicapte kinderen de ideale gelegenheid om een uniek avontuur te beleven, gesteund door verschillende lokale verenigingen.

De site van Michel Logistics biedt ook plaats aan de rijsimulator van Forem (de Waalse tegenhanger van de VDAB) en de Crash Test-installatie van de Federale Politie. Het programma bestaat verder uit een behendigheidswedstrijd voor werkgevers en chauffeurs en een speciale herdenkingsplechtigheid voor vrachtwagenbestuurders die in 2019 zijn overleden (de allereerste editie van de Truck & Tuning Show werd trouwens georganiseerd ter nagedachtenis van een chauffeur van Transport Fernand Michel, die in 1993 om het leven kwam in Barcelona).

Voor bijkomende info kan u terecht op de Facebook-pagina van de organisatoren.

Lees alles over Febetra in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!