FB Logistics neemt vijf nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 in gebruik

 21/01/2019  Claude Yvens  Trucks
FB Logistics neemt vijf nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 in gebruik

FB Logistics is gespecialiseerd in de luchtvracht en legt zich sinds 2015 echter ook steeds meer toe op het vervoer en de logistiek van farmaceutische producten. het bedrijf investeerde onlangs in vijf nieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 trekkers.

FB Logistics groeit jaarlijks met om en bij 8%. Sindsdecember 2016 kan het bedrijf dankzij een CEIV-erkenning zich inschrijven voor tenders bij de grote jongens uit de farmaceutische wereld. “De CEIV-erkenning begint echt het verschil te maken. Maat dat gaat gepaard met grote investeringen. Zo moeten alle trailers voorzien worden van een trackingsysteem, moeten er sensoren geplaatst worden op trekkers en opleggers, moet er een monitoringsysteem opgezet worden en dient ook een schoonmaaksysteem op poten te worden gezet. En uiteraard is de consultancy evenmin gratis. Maar nu beginnen deze investeringen stilaan te renderen en kunnen we ze ook terugverdienen. En opnieuw investeren in nieuwe trucks”, zegt Branch Manager Christophe Vandenberghe.

Onlangs werd de sterke groei van het bedrijf nogmaals bevestigd met de aankoop van vijf nieuwe Actros 1842 met een Safety Pack bij Mercedes-Benz Truck Center Sint-Pieters-Leeuw. Het onderhoud van zijn voertuigen vertrouwt FB Logistics echter toe aan het officieel erkende Mercedes-Benz Servicepunt van Mercedes-Benz Miers. Bij de sterke punten van Mercedes-Benz somt Vandenberghe de hoge restwaarde op, het lage verbruik (ussen 22 en 23 liter per 100 km) en het feit dat de chauffeurs er gewoon graag mee rijden.

Lees alles over Mercedes-Benz in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!