Extra stoere Nissan Navara N-Guard nu te koop

 03/09/2018  Redactie  Van
Extra stoere Nissan Navara N-Guard nu te koop

Ook Nissan komt met een extra stoere versie van zijn pick-up : de Navara N-Guard beleeft zijn première op de komende IAA Hannover. 

Twee jaar geleden presenteerde nissan in Hannover de Navara EnGuard Concept, een concept hulpverleningsvoertuig op basis van de Navara Double Cab Tekna. Je vindt er heeft veel kenmerken van terug op de nieuwe Navara N-Guard…

De uitrusting van de Tekna-versie is aangevuld met een zwarte grille en een zwarte mistlampomlijsting. De spiegelkappen, portiergrepen, achterbumper, treeplanken en dakrails zijn uitgevoerd in diezelfde kleur. Ook de voor deze versie unieke lichtmetalen wielen zijn zwart gelakt. De koplampen hebben een donkergetinte behuizing. Verder is een elektrisch te openen zonnedak met getint glas standaard. Er is keuze uit drie carrosseriekleuren: Dark Grey, Metallic Black en Storm White. Verder is deze speciale versie voorzien van speciale decoratie op de onderzijde van de portieren en de laadbak achter de achterwielen. De met leder beklede stoelen en de donkergrijze en gele accenten geven het interieur een stijlvolle aanblik. Verder vallen het dubbele geelkleurige stiksel en de vloermatten met belijning in dezelfde kleur op.

De optielijst vermeldt nog een sperfunctie op het voordifferentieel, dat samenwerkt met de standaard sper op de achteras.

Voor de ware off-roadavonturiers biedt Nissan het Off-Roader AT32-pack. Dit omvat een versterkt onderstel met 20 millimeter meer bodemvrijheid, alsmede 32-inch (!) banden.

De Navara N-Guard wordt geleverd met 5 jaar/160.000 km garantie.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!