Eurosped, Xwift en Essers bekroond tot Gazellen Transport & Logistics 2016

 22/09/2016  Yannick Haesevoets  News Transport
Eurosped, Xwift en Essers bekroond tot Gazellen Transport & Logistics 2016

Op de openingsavond van het salon Logistics and Distribution vond gisteren de negende editie van de “Gazellen Transport & Logistics” plaats. Tijdens dit netwerkevent, georganiseerd door TRANSPORTMEDIA in samenwerking met Trends TOP en Easyfairs, kwamen Eurosped Belgium, Xwift en Essers Logistics uit de bus als snelste groeiers in hun categorie.

In de categorie kleine bedrijven (met een omzet tot 1 miljoen euro) zijn de Gazellen vaak jonge en dynamische ondernemingen die als een pijl uit een boog omhoogschieten. Dit jaar prijkt Eurosped Belgium uit Sint-Truiden net zoals vorig jaar bovenaan de tabellen, een transportbedrijf dat in 2006 boven de doopvont gehouden werd en vooral de voorbije drie jaren aan een ongelofelijke opmars bezig is. De prijzen voor tweede en derde laureaat gingen respectievelijk naar Freshtrans uit Rotselaar en ATF uit Zoersel.

In de categorie middelgrote bedrijven ging de eerste prijs naar de logistieke dienstverlener Xwift uit Nokere, een specialist in sneltransport. De tweede plaats in de categorie middelgrote bedrijven ging naar Transport Denecker uit Veurne, terwijl Jacobs Transport uit Genk beslag legde op de derde plaats.

Bij de grote bedrijven ging de hoogste prijs naar Essers Logistics, gevolgd door Geodis uit Deurne dat zich tevreden moet stellen met een mooie tweede plaats. Bleckmann uit Kruishoutem sluit het podium af met een verdienstelijke derde plaats.

Gazellen-2016-footer-large

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!