Eurosped Belgium, Movianto en Distrilog bekroond tot Gazellen Transport & Logistics 2015

 23/09/2015  Yannick Haesevoets  News Transport
Eurosped Belgium, Movianto en Distrilog bekroond tot Gazellen Transport & Logistics 2015

Op de openingsavond van het salon Easyfairs Transport & Logistics in Antwerp Expo vond gisteren de achtste editie van de Gazellen Transport & Logistics plaats. Tijdens dit high-level networking event, georganiseerd door TRANSPORTMEDIA in samenwerking met Trends TOP en Easyfairs, kwamen Eurosped Belgium, Movianto en Distrilog als snelste groeiers in hun categorie uit de bus.

In de categorie kleine bedrijven (met een omzet tot 1 miljoen euro) zijn de Gazellen vaak jonge en dynamische ondernemingen die als een pijl uit een boog omhoogschieten. Dit jaar prijkt Eurosped Belgium uit Sint-Truiden bovenaan de tabellen, een transportbedrijf dat in 2006 boven de doopvont gehouden werd en vooral de voorbije drie jaren aan een ongelofelijke opmars bezig is. De prijzen voor tweede en derde laureaat gingen respectievelijk naar Anné-Louagie (Temse) en Ivemar (Halle).

In de categorie middelgrote bedrijven ging de eerste prijs naar de logistieke dienstverlener Movianto uit Aalst, een specialist op vlak van healthcare logistiek. De tweede plaats in de categorie middelgrote bedrijven ging naar Aertssen Transport, terwijl Rotra uit Kampenhout beslag legde op de derde plaats.

Bij de grote bedrijven ging de prijs voor derde laureaat naar Essers Logistics, net voorafgegeaan door de Leuvense vervoerder Ninatrans. De hoofdvogel van de avond werd afgeschoten door Distrilog, het Bornemse familiebedrijf dat al enkele jaren de vruchten plukt van een doorgedreven diversificatiestrategie.

Bekijk hieronder de videoreportages van alle winnaars:

Gazellen-sponsors-2015

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!