Etienne Rondeau van Renault naar Gefco

 16/09/2019  Claude Yvens  Van
Etienne Rondeau van Renault naar Gefco

Etienne Rondeau, die lang de ‘Monsieur lichte bedrijfsvoertuigen’ bij Renault en Febiac was, heeft de Franse constructeur achter zich gelaten. Maandag begon hij een nieuwe carrière bij Gefco.

Etienne Rondeau werd tijdens de Best of Van-awards nog uitgeroepen tot LCV Manager of the Year 2018. Hij was sinds 2000 bij Renault aan de slag en bekleedde er de functie van verantwoordelijke van de cel ‘Lichte bedrijfsvoertuigen’. Bij Gefco wordt hij Product Sales Development Manager bij de afdeling Finished Vehicles Logistics. “Ik ga de business rond het inrichten van bedrijfsvoertuigen in Ghislenghien verder uitbouwen. We willen zowel de verkoop ontwikkelen als het aanbod optimaliseren. Het is de bedoeling om beter op de behoeften van de professionele klanten te kunnen inspelen”, legt hij uit.

Gefco is vooral gekend als logistieker, maar is ook actief in het klaarmaken van voertuigen vóór hun inschrijving. Hierbij komen steeds meer ombouw-, schilder- of uitrustingswerken kijken: het plaatsen van imperialen, houten vloeren, dubbele cabines, rekken, …

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!