Eindspurt voor Satellic

 22/03/2016  TransportMedia  News Transport
Eindspurt voor Satellic

Satellic, wiens OBU’s momenteel nog steeds als enige erkend zijn voor de Belgische kilometerheffing, laat weten dat het alles in het werk stelt om alle betrokken voertuigen uit te rusten. De leverancier meldt dat het reeds meer dan 300.000 trucks in zijn systeem heeft geregistreerd en dat het verderwerkt om alle transportbedrijven de kans te geven om alles op tijd in orde te brengen. de kilometerheffing treedt op 1 april in werking.

Wie de On Board Unit vandaag bestelt, ontvangt hem zeker nog op tijd. Volgens Satellic is het nog niet te laat, maar is het wel hoog tijd om de OBU aan te vragen. Satellic heeft voor promoteams gezorgd (met mobilhomes in de kleuren van Satellic en Viapass) om de transportbedrijven en de chauffeurs aan de benzinestations en parkeerterreinen te sensibiliseren.

Verder herinnert Satellic eraan dat de eenvoudigste manier om een OBU te bestellen het Road User Portal is (www.satellic.be). Ofwel kan men zich tot een van Satellics partners wenden (organisaties en federaties), waarvan de lijst ook op de website van Satellic te vinden is.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!