Transportmanagement.be

Eerste fleet bestellingen van de nieuwe DAF XF lopen binnen

 06/06/2017  Claude Yvens  Trucks
Eerste fleet bestellingen van de nieuwe DAF XF lopen binnen

De nieuwe DAF XF werd eind april geïntroduceerd op de CV Show in Birmingham. Trouwe DAF klanten, zoals Transport Van Egdom en S’Jegers, hebben de eerste fleet bestellingen van het vernieuwde gamma geplaatst. 

Transport P. Van Egdom in Heist-op-den-Berg is gekend van de activiteiten in het uitzonderlijk vervoer. Daarnaast is tevens actief in nationaal en internationaal transport en groepage. Van palletgoederen en machinale uitrustingen tot (half)fabrikaten, maar evengoed voor de bouw. De onderneming heeft vestigingen in Heist-op-den-Berg, Seneffe en Achêne (Wallonië), en de totale vloot bestaat uit een vijfhonderdtal voertuigen. Van Egdom bestelde bij DAF Garage Peeters 20 nieuwe FT XF480 trekkers Space Cab, Pure Excellence Euro 6 voertuigen die DAF Euro 5 voertuigen vervangen.

s’Jegers Transport uit Laakdal is actief in het transport van zeecontainers, internationale groepagevrachten en volle vrachten met huiftrailers. In Laakdal en Tessenderlo beschikt de onderneming tevens over een grote opslagcapaciteit en deze zomer opent ze een depot op de Antwerpse linkeroever. De vloot telt nu 220 trekkers en 1.000 opleggers en wordt binnenkort uitgebreid met (eveneens bij Peeters besletde) 18 FT XK530 4×2 trekkers en 2 FTG XF530 trekkers met liftas, allen met Super Space Cab.

Lees alles over DAF Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!