Eenvoudig optimaliseren van logistiek management

 16/04/2019  Redactie  News Logistics, Advertorial
Eenvoudig optimaliseren van logistiek management

De missie van iOnLogistics is de kosten van het exploiteren van een bedrijf te optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie te maximaliseren. Hiervoor levert ze innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management.

Platformgeoriënteerde logistiek

Logistieke dienstverleners worden geconfronteerd met de uitdaging om bedrijfsprocessen drastisch te vereenvoudigen. Een algemene logistieke software ontwikkelen, is onvoldoende om deze noden af te dekken.

iOnLogistics heeft, dankzij haar platformgeoriënteerde kennis, de vereiste knowhow opgebouwd en verzameld om logistieke dienstverleners een geïntegreerde oplossing aan te reiken. De efficiënte uitwisseling van gegevens staat hierbij centraal. 

Supply Chain Evolution

Vele bedrijven hebben de afgelopen jaren zwaar geïnvesteerd om intern de noodzakelijke optimalisaties te verkrijgen om hun supply chain robuust en efficiënt te organiseren.

Dankzij haar logistiekgeoriënteerde platform heeft iOnLogistics de nodige expertise opgebouwd om elke stakeholder te overtuigen een gedeelde verantwoordelijkheid op zich te nemen. Dit om een samenwerking tot stand te brengen tussen meerdere spelers in de waardeketen. De samenwerking tussen deze partners kan uiteindelijk leiden tot een volledige connectiviteit in een logistiek netwerk.

Lees alles over iOnLogistics in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!