Een vloot met uitsluitend Volvo Trucks voor Jerouville

 17/08/2017  Yannick Haesevoets  Trucks, Nieuwsbrief, Bouw
Een vloot met uitsluitend Volvo Trucks voor Jerouville

De onderneming Jerouville is voornamelijk actief in spoorwerkzaamheden, een nichemarkt die heel wat flexibiliteit en veiligheid vereist, verklaart Stéphane Lemaire, de materiaalverantwoordelijke van het bedrijf in Libramont.

“Ons materiaal en onze procedures moeten officieel goedgekeurd worden door Infrabel. Aangezien we vaak onder bovenleidingen werken, moet al het materiaal uitgerust zijn met sensoren die ervoor zorgen dat de kranen de draden niet raken. De beveiliging moet uiterst hoog zijn en de veiligheidscultuur is bij ons een absolute waarde. Wij verwachten een totale beschikbaarheid van onze vrachtwagens. Om het spoorwegverkeer niet te hinderen werken we het vaakst ‘s nachts of tijdens het weekend en onze planning verandert soms naargelang de weersomstandigheden.

We hebben net acht nieuwe Volvo FMX’en in gebruik genomen en ons park van 13 voertuigen zal binnenkort voor 100% uit Volvo Trucks bestaan”, gaat hij verder. “De toegang tot de sporen is soms moeilijk, maar we hebben voertuigen nodig die al onze werven probleemloos kunnen bereiken. We stellen daarom het comfort van de versnellingsbak I-Shift, vooral sinds die voorzien is van een Off-Road-programmatie, de motorrem VEB+, de luchtvering en de Volvo Dynamic Steering erg op prijs.

Lees alles over Volvo Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!