Een nieuwe pick-up op basis van de Renault Kangoo Express

 12/12/2018  Alex Gusta  Van
Een nieuwe pick-up op basis van de Renault Kangoo Express

De Franse carrosseriebouwer Kollé, die onder andere is gespecialiseerd in het versnijden van bestelwagens om ze in pick-ups om te bouwen, heeft een nieuwe creatie voorgesteld op basis van de Renault Kangoo Express.

Op het Salon des Maires et Collectivités dat in november in Parijs plaatsvond, stelde Kollé een Kangoo ‘Maxi’ pick-up voor, die nu ook via het Renault-netwerk te verkrijgen is. De pick-up heeft een Kangoo Maxi-basis en is verkrijgbaar in versies met twee of drie zitplaatsen, als diesel of 100% elektrisch. De Z.E.-versie is hoofdzakelijk bestemd voor groepen die op zoek zijn naar een eigen voertuig of die zich in een lage emissiezone (LEZ) bevinden, maar richt zich ook tot milieubewuste bedrijven.

De pick-up Kangoo Maxi biedt een open laadzone waarin tussen 650 en 800 kg goederen kunnen worden vervoerd. Het vloeroppervlak heeft een nuttige lengte van 2 m, een breedte tussen de wielkasten van 1.350 mm en een hoogte van de zijkanten van 700 mm. Daarnaast zijn nog tal van ombouwingen mogelijk, zo kan er een kieplaadbak, een dekzeil of verkeerstekens worden toegevoegd.

Lees alles over Renault Vans in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!