Een efficiëntere leveringsketen en een vereenvoudigde IT voor Signify

 29/11/2018  Redactie  IT, Advertorial
Een efficiëntere leveringsketen en een vereenvoudigde IT voor Signify

Signify is expert in verlichtingsoplossingen voor de professionele en consumentenmarkt. Veel projecten worden op bestelling vervaardigd, zoals straatverlichting voor steden, stadionverlichting voor sportfaciliteiten, verlichting voor kantoorgebouwen en dergelijke.

Zij verzenden met logistieke partners grote aantallen producten naar alle uithoeken van de wereld. Het gebruik van een efficiente transportmanagmentoplossing vanuit diverse Europese locaties voor rechtstreekse leveringen naar eindklanten zorgde voor minder kosten bij 4PL-partners. Daarnaast kon Signify tegelijkertijd het aantal IT-systemen in gebruik terugbrengen en op de backoffice beter totaaloverzicht bewaren over transporten.

Signify had te weinig zicht op hun zendingen die vanaf de productielocatie direct door 4PL-partners verzonden werden. Om flexibel te kunnen bepalen welke zendingen door 4PL en welke door Signify zelf aan de eindklant geleverd worden en bovendien meer overzicht te behouden, maakt Signify  gebruik van TMS-technologie. Door een keuze te maken voor een TMS-oplossing kon Signify ook de manier standaardiseren van de uitwisseling van EDI-berichten tussen distributiecentra (DC’s) en vervoerders vanaf de DC’s en fabrieken.

Het TMS-systeem dat Signify dagelijks gebruikt is van Descartes Systems Group. Descartes helpt klanten bij het inspelen op hun operationele en technologische eisen, zodat ze hun activiteiten nationaal en internationaal kunnen exploiteren.

Lees verder

https://www.descartes.com/documents/signify-achieving-supply-chain-efficiencies-and-simplifying-it

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!