DSV neemt Nederlands e-fulfilmentbedrijf S&H over

 05/09/2018  Philippe Van Dooren  News Logistics, E-commerce
DSV neemt Nederlands e-fulfilmentbedrijf S&H over

DSV heeft gisteren de overname beklonken van de e-commercelogistieker S&H uit Moerdijk, die behalve Nederlandse ook Belgische en Duitse webshops tot zijn klanten telt. De Deense groep maakt zo zijn intrede op de markt van het e-fulfilment in de Benelux.

S&H biedt een breed pallet diensten aan voor de e-commerce. Naast warehousing en fulfilment is het onder meer actief in retourverwerking, financieel fulfilment, klantenbijstand en de organisatie van de distributie, voor zowel B2B- als B2C-klanten. Het bedrijf telt 120 medewerkers (67 VTE’s). Het heeft een distributiecentrum in Moerdijk met 10.000 palletplaatsen en 40.000 legbordlocaties. Naar eigen zeggen is het een van de marktleiders in de Benelux.

Hans Elshout, de CEO van S&H, verlaat het bedrijf, maar hij wordt wel adviseur van DSV op gebied van e-commercelogistiek. Hij wordt vervangen door Peter van der Maas, European vice president van DSV Solutions. De onderneming blijft een stand-alone binnen de Deense groep, onder de naam DSV Multichannel Fulfilment.

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!