Drie boeken over transportrecht bij INNI Publishers

 11/09/2015  Claude Yvens  Economie, Wetgeving

In de reeks boeken over Transportrecht zijn drie nieuwe titels verschenen bij INNI Publishers: Vervoersvergunningen en cabotage, Eurovignet en kilometerheffing en Transport en BTW.

Vervoersvergunningen en cabotage werd geschreven door Jasper Bolle (TLA – Transport en Logistiek Advocaten). Het boek behandelt de complexe materie van de toegang tot het beroep van wegvervoeronderneming, alsook de toegang tot de markt.

 

Eurovignet en kilometerheffing werd eveneens geschreven door Jasper Bolle. Dit boek behandelt in de eerste plaats de eurovignetbelasting. Er wordt daarbij een overzicht gegeven van de ontstaansgeschiedenis, teneinde een beter inzicht te verwerven in de actuele regels.

 

Transport en BTW werd geschreven door Stefan Ruysschaert (docent BTW). Het boek legt de BTW-regeling uit zoals die van toepassing is in de sector van het goederenvervoer.

 

Truck & Business reserveert drie gratis boeken voor de leden van de Truck & Business Club. De eerste drie die reageren (cyvens@mmm.be) ontvangen een gratis uitgave.

 

Boeken bestellen kan ook via http://bit/ly/truck15.

 

 

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!