DKV Euro Service Benelux strijdt tegen kanker. Helpt u mee?

 08/02/2018  Yannick Haesevoets  News Transport, Service
DKV Euro Service Benelux strijdt tegen kanker. Helpt u mee?
DKV Euro Service Benelux viert zijn 30e verjaardag dit jaar en wil dit speciale moment graag delen door wat voor de samenleving te doen. Daarom hebben ze ervoor gekozen om dit jaar actief deel te nemen aan de Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend de Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Er werd gekozen voor Alpe d'HuZes omdat dit initiatief strijdt tegen doodsoorzaak nummer 1 in de wereld. We hebben allemaal het tragische van deze ziekte op de een of andere manier ervaren; soms van een afstand, maar vaak ook van dichtbij.

DKV Euro Service Benelux wil graag gezamenlijk met hun relaties proberen het best mogelijke resultaat neer te zetten. De bijdrage van uw bedrijf – of u persoonlijk – is meer dan welkom om de richtlijn van minimaal € 2.500 per persoon aan sponsorgelden te verwerven. Elk bedrag is meer dan welkom. Wij zijn allemaal erg enthousiast en toegewijd om deze reis te beginnen én om op 7 juni succesvol een aantal keer de Alpe D’Huez te beklimmen. 

Ook Transportmedia ondersteunt deze actie met een financiële bijdrage. 

U kunt hier online onze teams financieel ondersteunen: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/dekilometervretersdkvteam1 en https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/dekilometervretersdkvteam2

Lees alles over DKV Euroservice Benelux in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!