DKV BOX EUROPE: kies voor een Europese tolafrekening met de marktleider

 17/12/2019  Redactie  News Transport, Advertorial
DKV BOX EUROPE: kies voor een Europese tolafrekening met de marktleider

De DKV BOX EUROPE is onmiddellijk verkrijgbaar. Bestel hem nu en rij zorgeloos 2020 in. De box is een on board unit die speciaal bestemd is voor het berekenen en afhandelen van toltransacties bij vrachtverkeer in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, de Herrentunnel bij Lübeck, de Belgische Liefkenshoektunnel en de Warnowtunnel bij Rostock. 

Met de DKV BOX EUROPE hebben transporteurs de ultieme toloplossing in handen om barrierèloos door Europa te reizen. Zo is er in de toekomst nog maar één onboard unit nodig voor twaalf landen.

“Toll4Europe heeft een toestel laten ontwikkelen om alle landen af te handelen”, zegt Hans Cousserier, Sales Team Manager BeNeLux van DKV Euro Service. “Het gaat om een revolutie in de tolwereld waarmee we komen tot een digitalisering in de afrekening van de tol. Het gaat om één toestel dat via gps weet waar het voertuig zich bevindt. Voor de klant betekent dat één factuur op het einde van de maand, een administratieve vereenvoudiging met een duidelijker kostenplaatje. Zo zal een transporteur die bijvoorbeeld van België naar Italië rijdt, veel preciezer zijn kostprijs per kilometer kunnen berekenen. Vanuit Toll4Europe zetten wij onze eigen DKV BOX EUROPE in de markt.” 

“De DKV BOX EUROPE is samen met partners zoals T-Systems en Daimler ontwikkeld en zo hebben we een betrouwbare en branchegerichte oplossing klaar voor het efficiënt afrekenen van tol in heel Europa. De box beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus volledig EETS compliant. Nieuwe landen kunnen simpelweg ‘over the air’ worden geactiveerd wat het gebruiksgemak ten goede komt.”

Nu EETS goed op gang is gekomen, verschijnen er steeds meer spelers op de markt. “In de communicatie lijkt alles erop gericht om zo snel mogelijk een maximaal aantal dekkingslanden tegelijk aan te bieden en zo de aandacht van de klant te winnen”, zegt Hans Cousserier. “Vaak is er in deze gevallen echter nog geen sprake van de benodigde certificeringen en kan de box dus niet worden gebruikt. Daarom is voorzichtigheid geboden. Bij DKV zijn klanten zeker dat ze voor een gecertificeerde box kiezen, en daarmee een oplossing krijgen voorgeschoteld die echt werkt! En die oplossing is dus vanaf vandaag onmiddellijk beschikbaar!”

Meer info: https://www.dkv-euroservice.com/be-nl/diensten/tol/dkv-box-europe/

DKV wil ook op maatschappelijk vlak het verschil maken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV BOX EUROPE kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor eenbijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV BOX EUROPE en er zijn geen verborgen kosten, de donatie komt rechtstreeks van DKV. Bestel de box vandaag nog en help DKV om al deze gezinnen ook in 2020 een duwtje in de rug te geven.

Meer info: https://www.dkv-benelux.com/dkv-wil-ook-op-vlak-van-milieu-en-maatschappij-een-verschil-maken/

Het DKV team wenst iedereen fijne kerstdagen en een veilig 2020.
You Drive, We Care!

Lees alles over DKV Euroservice Benelux in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!