Distrilog neemt DTM Transport over

 25/03/2019  Claude Yvens  Economie
Distrilog neemt DTM Transport over

Distrilog Group neemt de transportactiviteiten van Deurnese Transport Maatschappij NV over. Deze transactie kwam tot stand door bemiddeling van De Putter & Co

DTM Transport behoort tot de DTM Groep, die naast transportdiensten conventionele taxiritten, shuttleservices en andere types van bedrijfsvervoer aanbiedt in de Antwerpse binnenstad en het havengebied. DTM Groep wil voortaan voluit inzetten op personenvervoer en zocht dus een kandidaat-overnemer voor DTM Transport (eveneens gekend als Deurnese Transportmaatschappij).

Steve Van Avermaet, CEO van DTM : “Belangrijk was wel dat we voor onze vrachtwagenchauffeurs en dispatchers een betrouwbare nieuwe werkgever vonden.  We zijn dan ook uiterst tevreden met Distrilog als overnemer. Beide ondernemingen behoren tot het segment van de grotere KMO, waar niettegenstaande de omvang, toch nog een familiaal karakter heerst.” Volgens Philip Salaerts, Operations Director van Distrilog Group zijn goede ervaren mensen met degelijk materiaal heel erg welkom: “Zij zullen zich snel thuis voelen bij Distrilog.”

Alle werknemers en de 21 voertuigen van DTM Transport worden geïntegreerd binnen de bestaande structuur van Distrilog Group.

Lees alles over De Putter & Co in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!