DGI verruimt activiteiten naar heel Vlaanderen

 09/09/2015  Claude Yvens  News Logistics, Real Estate
DGI verruimt activiteiten naar heel Vlaanderen

De Groof Immobiliën wil zich onder de merknaam DGI steviger verankeren in de markt van het bedrijfsvastgoed.

Vanuit de 2 kantoren in Sint-Katelijne-Waver en Geel gaat deze dienstverlener zijn activiteiten verruimen naar heel Vlaanderen. Daartoe werd DGI als vennootschap uitgebreid met enkele nieuwe mensen die met hun expertise en jarenlange ervaring deze ambities mee zullen waarmaken. In hun aanpak staat de opdrachtgever centraal: die zit online mee in de cockpit van alle ondernomen acties voor zijn gebouw. DGI bewandelt dan ook doelbewust het pad van de innovatie in de vastgoedwereld.

Marina De Groof richtte in 1997 de firma DGI op. Van bij de start lag de focus duidelijk op de markt van het bedrijfsvastgoed.

Om het actieterrein aanzienlijk te vergroten, stapten 3 nieuwe vennoten mee aan boord. Luc Kiebooms bouwde zijn expertise vooral op in het Antwerpse en de ruime regio daaromheen. De ervaring van Kurt Bomhals situeert zich voornamelijk in de Kempen. Carl Mariën is specialist in het beheer van bedrijfsvastgoed. Naast dit trio, gecumuleerd meer dan 50 jaar ervaring op de teller, was Marina De Groof tot nu toe vooral actief in de regio Mechelen, Leuven en Vlaams-Brabant.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!