Transportmanagement.be

Depannage Delveau breidt vloot uit met een Renault Trucks C 520 8×4

 28/06/2017  Claude Yvens  Trucks
Depannage Delveau breidt vloot uit met een Renault Trucks C 520 8×4

Depannage Delveau was gespecialiseerd in de depannage van personenvoertuigen. De takelspecialist uit Kuringen biedt nu ook het takelen van vrachtwagens en bussen aan en breidt zelf zijn vloot uit met een aantal zware voertuigen, waaronder een Renault Trucks C 520 8×4.

In elf jaar tijd groeide Depannage Delveau uit tot een grote speler in Hasselt, maar zaakvoerder Geert Delveau wilde ook boven de 3,5 ton te kunnen takelen. Vorig jaar werd er 800.000 euro vrijgemaakt : “We kochten drie nieuwe takelwagens. Op dit moment kunnen we alle soorten takelingen aanbieden: auto’s, zware vrachtwagens, bussen, noem maar op. We zijn er zelfs op voorzien om wagens uit het water te takelen. Voor het takelen van vrachtwagens worden we nu al in heel België gevraagd. Ook over de grenzen heen gaan we onze klanten takelen indien nodig. Het is de investering dus meer dan waard geweest”.

Tot 25 ton

Het zwaarste broertje in de nieuwe vloot is de Renault Trucks C 520 8×4 met 520 pk. Een model dat de vraag naar meerassige voertuigen volgt. De opbouw werd samen met Nederlandse specialist Falcon tot een goed einde gebracht. Op de vrachtwagen staan twee lieren van elk 24 ton. Daar zit een kraanboom in, die dubbel uitschuifbaar is. De lepel of bril kan vijf meter uitschuiven. Uitgeschoven heeft hij een hefcapaciteit van 10 ton. Ingeschoven kan hij tot 25 ton heffen. Het totaal sleepvermogen van het voertuig is 90 ton.

 

Lees alles over Renault Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!