Delhaize en Euro Pool System winnen Supply Chain award

 22/11/2018  Claude Yvens  News Logistics, Contract Logistics
Delhaize en Euro Pool System winnen Supply Chain award

Tijdens de 15de editie van de Supply Chain Awards van PICS Belgium en VIB wonnen Delhaize en Euro Pool de Supply Chain Award voor Project of the Year met het project ‘The Reverse Logistics Distribution Centre of the Future’.

Volgens de jury sloegen beide bedrijven erin om een nieuw distributiecentrum te bouwen met een toegevoegde waarde in het logistieke retourneerproces van de Delhaize-winkels. Het project zorgde voor minder klachten, meer efficiëntie in de winkels en een betere track and trace van alle assets.

De award Start-up of the Year ging naar de start-up Fit Things, dat met het product ‘Slim Box’ dozen op maat produceert, met het hoger doel om kostenreductie te realiseren en bij te dragen tot een milieuvriendelijkere wereld.

De Prize of the Audience ging naar Wase Werkplaats/Muris voor ‘Medipack’, een project dat bijdraagt tot de reductie van medische fouten in de health care-distributie.

PICS Belgium en VIB reikten eveneens een speciale award uit onder de vorige winnaars: de Best Achievement Award for Continuous Supply Chain Optimization. Janssen Pharmaceutica kwam als winnaar uit de bus, en de prijs van het publiek in deze categorie ging naar Pfizer met het project ‘End-to-end In-transit Visibility’.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!