De T.D.I.-vloot telt inmiddels 80% voertuigen van Renault Trucks

 22/03/2018  TransportMedia  News Transport, Trucks, Van, Service
De T.D.I.-vloot telt inmiddels 80% voertuigen van Renault Trucks

Tyre Distribution International (T.D.I.) beheert een vloot van 28 eigen motorvoertuigen, waaronder 21 Renault Trucks. Het bedrijf uit Weiswampach wijdt die hoge vertegenwoordigingsgraad aan het “ongeëvenaarde” niveau van de diensten die zijn concessiehouder biedt.

Het Luxemburgse T.D.I. verdeelt banden van grote merken in de Benelux en in Frankrijk. Het vertrouwt hiervoor op een wagenpark van 40 voertuigen, waaronder 26 eigen motorvoertuigen. Het gaat hierbij meer bepaald om 18 motorwagens, 5 trekkers en 3 bestelwagens. 21 van die voertuigen zijn Renault’s. De meest recente zijn de vier T 380 P 4×2-voertuigen die elk jaarlijks zo’n 100.000 km zullen afleggen en acht jaar lang deel van het wagenpark zullen uitmaken. Om de vloot op te volgen, stelt T.D.I. een toestel ter beschikking van zijn klanten dat een PDA met een “Track & Trace” combineert.

Als het aandeel van Renault Trucks inmiddels 80% van de vloot uitmaakt, dan is dat te danken aan de uitstekende service van de concessiehouder. Dat vertelt Eric Vandenhaute, verantwoordelijke voor het wagenpark van T.D.I.: “Ze staan altijd voor ons klaar, ze zijn zeer reactief en komen met oplossingen die onze activiteiten niet in het gedrang brengen. Ze kunnen ’s avonds of tijdens het weekend aan onze voertuigen werken en stellen vervangvoertuigen ter beschikking. Bovendien behandelen ze ons op dezelfde manier als ze met grote transporteurs omgaan.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!