De Raad van Bestuur van H.Essers verwelkomt Stijn Bijnens

 14/01/2019  Michel Buckinx  News Transport
De Raad van Bestuur van H.Essers verwelkomt Stijn Bijnens

Stijn Bijnens, die tot voor kort directeur-generaal was van de LRM (Limburgse Reconversiemaatschappij) en nu CEO is van de IT-groep Cegeka, gaat de raad van bestuur van H.Essers vervoegen.

“De komende jaren zijn een groot aantal projecten gepland die cruciaal zijn op het vlak van innovatie en digitalisering. Zo moeten we onze strategische segmenten verder kunnen blijven ontwikkelen. Met zijn rijke ervaring zal Stijn Bijnens een heuse toegevoegde waarde zijn voor onze raad van bestuur”, vertelt Hilde Essers, voorzitster van de raad van bestuur van H.Essers. Die strategische segmenten van het bedrijf zijn de chemie, de farmaceutische sector en de high value-prestaties. Een van de andere prioriteiten is de synchromodale aanpak, de intelligente combinatie van transport over de weg, het spoor en het water om de impact op het milieu, de duur en de transportkosten voor de klant te optimaliseren.

Als directeur van de LRM heeft Stijn Bijnens tal van projecten geleid, zoals de Corda Campus, GreenVille en DronePort. Bij de raad van bestuur van H.Essers vervangt hij Luc Cardinaels.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!