De finalisten van de IFOY Award zijn gekend

 03/01/2018  Claude Yvens  Handling
De finalisten van de IFOY Award zijn gekend

Bij het begin van het Cemat-salon in Hannover worden de IFOY-prijzen uitgereikt. Die bekronen de beste handlingsmachines. De finalisten voor de verschillende prijzen zijn bekendgemaakt en we zien er onder andere producten van Still, BYD en Jungheinrich tussen de namen opduiken.

Tijdens de maand februari krijgen de finalisten een hele rits praktische tests te verwerken:

  • heftrucks met contragewicht: de elektrische BYD ECB50C van 5 ton gaat de strijd aan met de elektrische Still RX 20 van 1,6 ton.
  • machines voor in het magazijn: In deze categorie heeft Jungheinrich twee nominaties binnengehaald: de orderpicker Jungheinrich ECE 225 easyPILOT Follow komt tegenover de zware trekker EZS 7280 te staan. De twee andere concurrenten zijn de horizontale orderpicker Still OPX-L 16 en het palletkarsysteem met stuurassen van de Hamburgse start-up Wegard (foto).
  • In de categorie ‘Special of the Year’ zien we Jungheinrich met zijn systeem voor het opladen van SLH 300-batterijen en Still met zijn Easy Drive stuursysteem. Zij meten zich met de MULTIplus-rekken van Schulte Lagertechnik.
  • Tot slot zal Jungheinrich met zijn bijdrage in het distributiecentrum van Keller & Kalmbach proberen de prijs voor de volledige installatie te winnen. Zijn enige tegenstander hierbij is Witron, met het distributiecentrum van de retailer Migros in Suhr in Zwitserland.

Lees alles over Jungheinrich in onze Transport & Van In Belgium directory!