Kies voor de juiste EETS-tolbox

 05/11/2018  Redactie  News Transport, Advertorial
Kies voor de juiste EETS-tolbox

Sinds 1 augustus voert DKV Euro Service volop officiële field tests met de DKV BOX EUROPE, de overkoepelende tolbox (OBU) voor Europa, met slechts één contract, één gelijkvormige afrekening en talrijke plannings- en analysemogelijkheden.

Allerlaatste testfase

Met de levering van de testboxen is de finale open testfase in gang geschoten, nadat de DKV BOX EUROPE reeds veelvuldig aan diverse interne testen werd onderworpen. Bedoeling is om het hele proces van registratie over facturatie en uiteraard ook de nauwkeurigheid van de online verbinding uitgebreid in de markt te testen vooraleer de officiële levering in november van start gaat.

DKV BOX EUROPE

De DKV BOX EUROPE is in samenwerking met gerenommeerde partners zoals T-Systems en Daimler ontwikkeld en zo heeft DKV een betrouwbare en branchegerichte oplossing klaar voor het efficiënt afrekenen van tol in heel Europa. Die box beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus 100% EETS compliant.

De Belgische tol wordt als eerste verrekend met de DKV BOX EUROPE. De Duitse tol wordt begin 2019 geïntegreerd, waarna Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Portugal het voorbeeld zullen volgen. Kort daarna worden ook Italië en de Öresund en Storebaelt bruggen in Scandinavië geactiveerd. Nieuwe landen kunnen simpelweg ‘over the air’ worden toegevoegd wat het gebruiksgemak andermaal benadrukt.

Patricia Partarrieu, expert DKV BOX EUROPE bij DKV Euro Service Benelux, volgt de testfase van dichtbij op: “Uit de dagelijkse contacten met de klanten voel ik dat het vertrouwen in de DKV BOX EUROPE enorm groot is. Klanten melden me dat ze verheugd zijn met slechts één tolbox door heel Europa te kunnen rijden. Dat zorgt voor een grote ontzorging en een vereenvoudiging van de administratieve afhandeling. Ook de chauffeurs zijn opgetogen dat ze in de toekomst aan een tolbox voldoende hebben. Zo kunnen zij een beter zicht op de weg houden, wat de veiligheid alleen maar ten goede kan komen. Veel testklanten hebben het volle vertrouwen in DKV en kiezen nu al voor een vaste installatie van de DKV BOX EUROPE.

Hans Cousserier, Sales Team Manager DKV Euro Service Benelux, is bijzonder fier dat DKV erin is geslaagd om met de DKV BOX EUROPE de eerste beschikbare én werkende EETS toestellen in de markt te kunnen afleveren. “Met de introductie van de testboxen onderlijnen we andermaal onze voortrekkersrol op vlak van digitalisering van de sector. Heel wat studiewerk is hieraan voorafgegaan en we zijn opgetogen dat we onze klanten een uitstekende oplossing kunnen aanbieden om met een box alle tol in heel Europa af te rekenen. Zoals klanten van DKV gewoon zijn, ligt de focus ook in dit proces op klantgerichtheid en innovatieve diensten met toegevoegde waarden. Zo biedt DKV eerstelijns-support bij alle vragen van klanten en zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een gedetailleerde rapportage die hen in staat stelt hun bedrijfsactiviteiten nog efficiënter te organiseren.”

 

Lees alles over DKV Euroservice Benelux in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!