DAF presenteert gelimiteerde 90th Anniversary Edition XF

 05/02/2018  Claude Yvens  Trucks
DAF presenteert gelimiteerde 90th Anniversary Edition XF

90 jaar geleden legde Hub van Doorne de basis voor wat DAF Trucks nu is. Ter gelegenheid van deze verjaardag presenteert het Nederlandse merk de 90th Anniversary Edition van de XF.

De genummerde jubileumeditie van de XF is beschikbaar in 3 metallic kleuren (Anniversary Black, Rouge Flamme en Jamaica Blue) en kenmerkt zich door een extra luxueuze uitrusting, een exclusieve striping en een paar specifieke design-elementen zoals het historische DAF-logo met ‘het geveerde wiel’ aangebracht. Ze is uitsluitend geleverd met de Super Space Cab en de meest krachtige MX-13-motor met 390 kW/530 pk. De Anniversary Edition heeft een oplage van slechts 250 voertuigen en is beschikbaar als 4×2 trekker.

workhouse

 

 

Luxe cadeau set
Elke 90th Anniversary Edition wordt geleverd met een genummerde set exclusieve artikelen. Deze bevat een geheel lederen reistas, een stijlvolle jas, een DAF Waterman-pen in een speciaal ontwikkelde lederen box, een lederen creditcardhouder/portemonnee en een speciale schets van de 90th Anniversary Edition, gesigneerd door DAF’s hoofddesigner Bart van Lotringen.

Lees alles over DAF Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!