DAF-concessiehouder Truckland verhuist naar Beerse

 02/11/2018  Claude Yvens  Service
DAF-concessiehouder Truckland verhuist naar Beerse

Truckland ruilt deze weekend zijn installaties in Turnhout voor een nieuwe infrastructuur in Beerse. Vanaf 5 november zullen de verkoop, herstellingen en levering van onderdelen van de DAF-voertuigen enkele kilometers verderop verzorgd worden. 

Truckland (ooit meer bekend als TTA Truckland) is de enige Belgische vestiging van de Nederlandse Truckland Group en staat in voor de verkoop, de herstelling of het leveren van onderdelen van DAF Trucks, Fiat Professional lichte bedrijfswagens of Tatra-voertuigen. De vestiging in Turnhout bleek op den duur niet meer opgewassen tegen de tand des tijds, en er werd dus uitgekeken naar een nieuwe locatie. De oplossing werd gevonden op het voormalige terrein van Suez in Beerse, waar de afgelopen maanden heel wat werd geïnvesteerd in het moderniseren van de kantoorgebouwen en de truckgarage.

Esther Dams, communication officer Truckland Group: “Het verzorgingsgebied van Truckland België strekt zich uit van Arendonk tot Oostmalle en van Hoogstraten tot Kasterlee. Beerse neemt hierbij een centrale locatie in, waardoor  wij de klanten optimaal zullen kunnen bedienen. In deze regio hebben we een marktaandeel  van 35 %, en die gaat nog in stijgende lijn.” Om voorbereid te zijn op deze groei is Truckland erin geslaagd om in een jaar tijd 19 nieuwe leerling-monteurs en  10 volleerde monteurs aan te werven.

 

Lees alles over DAF Trucks in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!