Crown RT 4000 meerijpallettruck wint iF Design Award 2016

 11/03/2016  Yannick Haesevoets  Contract Logistics
Crown RT 4000 meerijpallettruck wint iF Design Award 2016

Crown heeft een iF Design Award 2016 van iF International Forum Design gewonnen. Een internationaal panel van onafhankelijke experts kende Crown de titel toe in de categorie ‘Voertuigen’ voor het design van de nieuwe RT 4000-serie.

Voor Crown is het intussen de 28e iF Product Design Award voor Crown. De RT 4000 meerijpallettruck, die eind 2015 op de Europese markt werd geïntroduceerd, heeft een hefvermogen tot 2.000 kg. De heftruck combineert krachtige, robuuste technologie met innovatieve veiligheidsvoorzieningen en een uitstekende wendbaarheid, reactief stuurgedrag en betrouwbaarheid.

Beide modellen, met zit- en staanplaats, zijn ideaal voor snel laad- en loswerk. Het zijn uitstekende transportmiddelen die ook in krappe ruimtes zeer wendbaar zijn. De twee modellen bieden bovendien het rijcomfort dat bestuurders nodig hebben om de hele dag lang productief te kunnen werken. De RT-serie is uitgerust met de door Crown ontwikkelde en geproduceerde wisselstroommotoren, die krachtige acceleratie bij rijsnelheden tot 12,5 km per uur mogelijk maken.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!