Crown op het salon Logistics & Distribution in Brussel

 19/09/2018  TransportMedia  Handling
Crown op het salon Logistics & Distribution in Brussel

De specialist in logistiek materiaal Crown zal aanwezig zijn op het salon Logistics & Distribution (3 en 4 oktober in Brussel) met, volgens de persmededeling van de constructeur, “toekomstgerichte oplossingen die de prestaties verbeteren en de kosten van de opslagplaatsen beperken.”

Zo zullen bezoekers op de stand van Crown de MPC 3000-reeks van multifunctionele heftrucks kunnen ontdekken die ook verkrijgbaar zijn met de QuickPick Remote orderpickingtechnologie. Crown stelt het voor als een combinatie van de voordelen van een orderpicker en de capaciteiten van een heftruck met contragewicht. De heftrucks kunnen lasten tot 1,2 ton tillen en dit tot 4,3 meter hoog. Daarnaast vinden we op de stand ook het compacte elektrische transpallet WP 3010 met een laadvermogen tot 1,6 ton.

Bovendien zal Crown met zijn heftruck met contragewicht uit de SC 6000-reeks deelnemen aan de wedstrijd ‘Best of Handling’. Het betreft een elektrische heftruck met 3 of 4 wielen die lasten van 1,3 tot 2 ton tot 7,5 m hoog kan tillen. De wedstrijd wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en zal de meest innovatieve en efficiënte heftruck bekronen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!