Crown biedt geïntegreerde oplossing voor gegevensbeheer aan

 20/07/2016  Claude Yvens  News Logistics

Crown combineert het InfoLink vlootbeheersysteem met het nieuwe FleetSTATS vlootkostenbeheersysteem in de Crown Insite Productivity Suite. Deze geïntegreerde oplossing voor gegevensbeheer biedt vlootbeheerders een compleet overzicht van hun hele heftruckpark.

Crown’s InfoLink vlootbeheersysteem biedt direct bruikbare informatie via contentrijke en interactieve dashboards. Hierdoor kunnen managers zich op echte kansen richten en hoeven ze geen tijd te verspillen aan het ontcijferen van enorme hoeveelheden gegevens. Het draadloze systeem geeft besluitvormers inzicht in allerlei informatie, zoals batterijgebruik, aantal aanrijdingen, truckbenutting, naleving van veiligheidsvoorschriften, onderhoudsbehoefte en meer.

Het nieuwe FleetSTATS systeem registreert en analyseert de totale uitgaven voor onderhoud en heftruckhuur. Het systeem bewaakt voortdurend de behoefte aan reserveonderdelen en onderhoud, zodat het beheer accurater kan gebeuren. Bovendien kunnen gegevens van meerdere locaties worden gebruikt om de kosten te verlagen.

De gegevensanalyse geeft bijvoorbeeld inzicht in de oorzaken van reparaties en een bovengemiddelde behoefte aan reserveonderdelen of onderhoud. Managers kunnen snel zien waar optimalisatiemogelijkheden liggen, geschikte corrigerende maatregelen nemen, de reparatiekosten verlagen en de algehele prestaties van hun heftruckpark verhogen.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!