Corneel Geerts Transportgroup al meer dan 40 jaar klant bij DKV

 02/10/2018  Redactie  Andere leveranciers
Corneel Geerts Transportgroup al meer dan 40 jaar klant bij DKV

Sinds de jaren ’70 werkt Corneel Geerts Transportgroup samen met DKV. Vandaag de dag kan het bedrijf nog steeds rekenen op de expertise van DKV.

CEO Marc Geerts verklaart waarom zijn vader Corneel, tevens de oprichter, reeds meer dan 40 jaar geleden voor DKV heeft gekozen: “Mijn vader was een visionair met gezond verstand. Als geen ander apprecieerde hij het dat een vertegenwoordiger van DKV bij ons op bezoek kwam om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. In die tijd moest de man nog helemaal vanuit Duitsland komen!  DKV kon perfect leveren wat mijn vader in die tijd nodig had: hoogst betrouwbare mobiliteitsdiensten, zodat de efficiëntie van ons bedrijf kon worden verhoogd en we onze commerciële activiteit alsmaar verder konden uitbouwen met innovatieve oplossingen.”

“40 jaar partnership moet je verdienen,” stelt Hans Cousserier, Team Leader van DKV Euro Service in België. “Alle lof voor de heren die mekaar destijds perfect hebben gevonden. Maar je houdt klanten alleen maar tevreden door mee te gaan in hun verhaal, en in te spelen op datgene dat ze nodig hebben.”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!