ContiPressureCheck™ geïntegreerd in Traxgo’s telematica software

 07/09/2017  Claude Yvens  IT, Andere leveranciers
ContiPressureCheck™ geïntegreerd in Traxgo’s telematica software

Traxgo, een Belgische telematicaprovider, heeft ContiPressureCheckTM van Continental geïntegreerd in zijn software. Dat systeem meet bandendruk en –temperatuur in real time.

“Het feit dat ContiPressureCheck geïntegreerd is in de software van Traxgo is een duidelijk signaal dat ons bandenspanningscontrolesysteem goed ontvangen wordt in de markt. De samenwerking met telematicaproviders bevestigt dat ContiPressureCheck een oplossing is van toegevoegde waarde voor transportbedrijven, aangezien ze kunnen besparen op bandenkosten en op een efficiënte manier hun banden kunnen beheren.” stelt Guy Libens, Business Unit Director Benelux, Commercial Vehicle Tires.

Hierdoor biedt Traxgo zijn klanten een meer geïntegreerde oplossing. Bandengegevens die in real time vergaard zijn via ContiPressureCheckzullen zichtbaar zijn op zowel de computer van de vlootmanager / dispatcher als op het computerscherm in de vrachtwagen, dankzij een netwerkverbinding met Traxgo’s systeem. In het geval van afwijkende gemeten waarden zullen zowel vlootmanagers als chauffeurs meteen kunnen reageren om zo potentiële tijdrovende stilstanden te voorkomen.

Lees alles over Continental in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!