Cognitieve robots zijn meerwaarde voor intelligente picking

 23/11/2017  Redactie  News Logistics, Advertorial
Cognitieve robots zijn meerwaarde voor intelligente picking

Robots werden overwegend gebruikt bij de goederenontvangst of bij het palletiseren van goederen. De nieuwste industriële robots en innovatieve grijpersystemen zijn uiterst flexibel en veelzijdig. De toepassingsmogelijkheden nemen dan ook enorm toe. Deze leiden tot een vermindering van manuele inspanningen en een verlaging van de total cost of ownership (TCO).

Is een volledige mechanisatie de logistieke oplossing voor uw magazijn? Jan-Willem Klinkenberg, Project Sales Director bij TGW Logstics Group vindt van niet. “Je moet inzetten op die processen en volumes waar robotisering en mechanisering een toegevoegde waarde heeft. Daarom analyseert TGW samen met de klant de bestaande operationele data en de supply chain-processen om zo de ideale oplossing te ontwerpen en om de juiste processen te ondersteunen.”

Die aanpak vertaalt zich ook naar de logistieke oplossingen die TGW heeft en inzet, zoals FlashPick®. “Het gedrag van mensen en bedrijven verandert, FlashPick® past zich snel en flexibel aan aan deze eisen. Het is de ideale oplossing voor omnichannel,” zegt Jan-Willem. “Het zet nieuwe standaarden in de snelheid en flexibiliteit van logistieke systemen. Men kan eenvoudigweg beantwoorden aan kleine of grote bestellingen, expres-bestellingen, snelle veranderingen in artikel of assortiment, flexibiliteit in de lay-out en zelfs uitbreidingsmogelijkheden tijdens de feitelijke operationele werking”.

Ontdek de innovatieve oplossingen, cognitieve robots en augmented reality-toepassingen van TGW voor omnichannel en e-fulfilment-oplossingen tijdens Logistica 2017 van 28 tot 30 november 2017 in Jaarbeurs Utrecht.

Wenst u meer informatie? Contacteer TGW Systems bv.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!