CLdN Cargo bestelt 100 Cargo Rail Kögel-voertuigen

 21/07/2016  TransportMedia  News Transport, Economie
CLdN Cargo bestelt 100 Cargo Rail Kögel-voertuigen

Het bedrijf CLdN Cargo uit Rotterdam heeft met 100 nieuwe Cargo Rail Kögel-voertuigen een oplossing voor het multimodale transport besteld.

CLdN Cargo biedt zijn klanten met zijn eigen aanhangwagens huis-aan-huis-cabotagediensten van en naar Groot-Brittannië, Ierland, Portugal en Scandinavië aan. Daarnaast verleent het ook multimodale logistieke en verzendingsdiensten in gans Europa. Met de nieuwe, bij Kögel gekochte opleggers wil het bedrijf zijn bestaande wagenpark (meer dan 800 opleggers) vernieuwen, terwijl het ook een milieubewuste keuze is die de CO2-uitstoot naar beneden moet halen.

De trailers van Kögel zullen voor multimodaal transport worden ingezet en zijn uitgerust met een versterkt chassisframe. De Cargo Rail-voertuigen zijn ontworpen om flexibel op de meest gangbare wagons te worden geladen. De opleggers beantwoorden aan de DIN EN 12642-normen met XL-code en zijn ontwikkeld om op hogesnelheidsgoederentreinen (tot 140 km/uur) te worden vervoerd. Op vraag van de klant zijn de trailers ook uitgerust met roro-materiaal voor transport overzee en met de ferry.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!