Chevin lanceert nieuwe API om integratiemogelijkheden van zijn vlootbeheersoftware uit te breiden

 17/08/2017  Yannick Haesevoets  IT
Chevin lanceert nieuwe API om integratiemogelijkheden van zijn vlootbeheersoftware uit te breiden

Chevin Fleet Solutions heeft een standaard API-instrument op de markt gebracht voor zijn product FleetWave. FleetWave is ontwikkeld om het centrale zenuwknooppunt te zijn voor alle informatie rond activa, fleet en bestuurders en gebruikt voortaan een API die een veilige externe toegang biedt tot specifieke onderdelen van de softwaregegevens.

FleetWaves nieuwe standaard-API is al ingesteld om meer dan 100 verschillende systemen van derden te kunnen integreren – zoals gps en telematica, tanksystemen, boekhoudsoftware en leasebedrijven – en biedt systeemgebruikers daarnaast de mogelijkheid om de integratiemogelijkheden van de software nog verder uit te breiden.

Paul Verkinderen, Vice President voor EMEA Sales, verklaarde dat gebruikers voortaan hun eigen tools kunnen bouwen volgens de CRUD-regels (“Create, Read, Update, Delete” of “Creëer, Lees, Update, Verwijder”) door de informatie uit FleetWaves standaard datatabellen als hefboom te gebruiken. In eenvoudige bewoordingen: data uit FleetWave kan nu worden gedeeld met of geüpdatet worden door andere softwaretoepassingen, in ‘real time’ en dat zonder bulkimport of -export of manuele data-invoer.

Lees alles over Chevin Fleet Solutions in onze Transport & Van In Belgium directory!