Carrosserie Peeters investeert in een programma voor een onafgebroken kwaliteitsverbetering

 01/10/2018  Alex Gusta  Van
Carrosserie Peeters investeert in een programma voor een onafgebroken kwaliteitsverbetering

Carrosserie Peeters Group is beter gekend onder de namen Peeters Mobility en Peeters Carrosseriebouw, en is al meer dan twintig jaar in de provincie Limburg actief.

De afdeling ‘Mobility’ staat volledig in het teken van oplossingen voor mindervalide personen, bestuurdersassistentiesystemen, hulp bij het overstappen en het vervoer van mensen in een rolstoel. De afdeling ‘Carrosserie’ is traditioneler, met de plaatsing van laadbakken op chassis, of bakken met of zonder laadklep. Ook inrichtingen zoals van bedrijfsvoertuigen of mobiele werkplaatsen komen frequent voor.

Voor zijn logo koos Peeters Group voor een kameleon, een dier dat in staat is zich aan zijn omgeving aan te passen, een symbool voor maatwerk. Het bedrijf kent nu al enkele jaren een positieve groei en heeft beslist te investeren in een programma voor een onafgebroken verbetering van de kwaliteit. Het opzetten van dit proces begon met be-VAN, een kleine start-up die gespecialiseerd is in de expertise van de bedrijfsvoertuigen.

Alle werknemers, zowel die uit de werkplaats als die uit de showroom, waren bij het programma betrokken. Het is immers de bedoeling om de klanten voertuigen te leveren van hetzelfde kwaliteitsniveau als bij de grote constructeurs wordt vereist.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!