Carglass Distribution wint de HR Project of the Year

 01/03/2018  Claude Yvens  Contract Logistics, Transport & Logistics Awards
Carglass Distribution wint de HR Project of the Year

De firma Carglass Distribution (Hasselt) heeft de prijs van HR Project of the Year 2018 tijdens de Transport & Logistics Awards gewonnen. BME en Vervoer Engelbosch eindigden als tweede en derde.

De prijs HR Project of the Year beloont een project voor het beheer van Human Resources binnen een logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf. Hij wordt gesteund door Randstad en Koalaboox.

Uitslag 2018

  1. Carglass Distribution
  2. BME
  3. Vervoer Engelbosch

De winnaar in het kort

De trofee voor het HR project of the Year 2018 gaat naar Carglass voor diens welzijnstraject ‘Eén Lichaam, Jouw Leven’. Een van de grote verdiensten van dit programma is dat het bottom-up is gegroeid vanuit een concrete vraag van de medewerkers. Het beoogt een bewustwording te creëren rond ergonomie, gezondheid en welzijn, die duurzaam wordt verankerd. Het keerde de negatieve mindset tegenover veiligheid op het werk om in een positieve instelling, wat op zijn beurt leidde tot een gunstige trend inzake verzuim en ongevallencijfers. De jury loofde de systematische en pragmatische aanpak, alsook de meetbare positieve resultaten.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!