Brussels Motor Show in het teken van LCVs

 06/12/2018  Claude Yvens  Van
Brussels Motor Show in het teken van LCVs

De Brussels Motor Show heeft plaats van 18 tot 27 januari in Brussels Expo (een week later dan gewoonlijk dus). Deze keer wordt er weer extra aandacht besteed aan lichte bedrijfsvoertuigen.

Veel merken zullen LCVs tentoonstellen op hun eigen stand, maar koetswerkbouwers en andere specialisten in de inrichting van bedrijfsvoertuigen zullen hun klanten ontvangen in Paleis 12 onde de koepel Van Solutions. Daar zal de stand van TRANSPORTMEDIA trouwens ook staan.

Most Loved Van #2

De verkiezing van ‘Most Loved Van’, die in 2017 werd geïntroduceerd, komt ook dit jaar terug. Ze wordt door FEBIAC en haar leden georganiseerd in samenwerking met TRANSPORTMEDIA en geeft btw-plichtige bezoekers van het Salon en de website www.mostlovedvan.be de mogelijkheid om voor hun favoriete merk van lichte bedrijfsvoertuigen te stemmen.

Nieuw dit jaar is echter de verkiezing van de ‘Meest geliefde bestelwagenoplossing’ (Most Loved Van Solution), die zal worden gekozen uit de verschillende exposanten in Paleis 12.

De winnaars worden op 24 januari bekendgemaakt tijdens een B2B-event in Paleis 12.

De exposanten die deelnemen aan de bezoekerswedstrijd ‘Most Loved Van’ van Transportmedia en FEBIAC zijn Citroën, Dacia, Ford, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen, Bru Systems, Cargo Lifting, Econor, Equinox, G-Teek, Mobietec, MTS, Navex Elektro, Sortimo en Zevim.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!