BP en Total gaan elkaars tankkaarten accepteren in heel Europa

 15/02/2018  Claude Yvens  Andere leveranciers
BP en Total gaan elkaars tankkaarten accepteren in heel Europa

BP en Total hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die in 2018 van kracht wordt. Dan zal Total tankkaarten van BP/Aral accepteren binnen zijn netwerk van tankstations in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Polen en Frankrijk, en BP/Aral zal tankkaarten van Total accepteren in tankstations in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen.

Hierdoor zullen de tankkaarten van zowel BP/Aral als Total in 4.000 extra tankstations worden geaccepteerd.
“De uitbreiding van ons netwerk van acceptanten betekent dat BP/Aral klanten nu toegang hebben tot meer dan 22.000 stations in 29 landen, in aanvulling op de data en technische hulp om hun wagenpark te beheren”, zegt Guy Moeyens, Chief
Operating Officer Fuels Europe & Southern Africa bij BP.
“Dankzij deze uitbreiding van ons acceptatienetwerk kunnen we tegemoetkomen aan de noden van onze zakelijke klanten. Dit vormt een perfecte aanvulling op ons aanbod voor Europese tankkaarthouders. Het zal daarnaast bijdragen aan de realisatie van een belangrijke doelstelling van de Total Group: onze klanten helpen bij hun energiekeuzes als voorkeurspartner voor mobiliteit”, zegt Benoît Luc, senior vice president M&S voor Europa bij Total.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!