Bijna! We Are Transport

 30/05/2018  Redactie  Advertorial
Bijna! We Are Transport

Nu al de niet te missen driedaagse voor wegtransportprofessionals met een passie voor hun beroep. Een unieke opstelling in een joviale sfeer, alle sectorsegmenten, volledig uitverkocht en gratis. Kunt u een reden bedenken om komend weekend níét af te zakken naar Brussels Expo?

We spreken natuurlijk over We Are Transport by TLV & FEBIAC, van 1 tot en met 3 juni in Brussels Expo. Het veelbelovende beursplan van het b2b-salon vindt u op www.wearetransport.be. Naast de aanwezigheid van zowel truck- en trailermerken, valt ook het grote aantal exposanten op die voor het eerst aan een sectorbeurs deelnemen.

Vrijdagavond blijven de deuren open tot 22 uur. Het weekend wordt samen ingezet. Vanaf 18 uur kunt u uw keuze maken tussen de verschillende foodtrucks. Op de tweede beursdag wordt om 14 uur de winnaar van de Love2Truck-wedstrijd bekendgemaakt. Verder op de planning: netwerken in een gemoedelijke sfeer en veel nieuwigheden ontdekken. Heerlijk eenvoudig.

‘We Are Transport is absoluut
hét netwerkmoment van de sector’
Lode Verkinderen (TLV) en Jacky Mouligneau (FEBIAC)

Professionals kunnen de vakbeurs gratis bezoeken. Om toegang te krijgen, moet u zich eerst online registreren. Gebruik daarvoor de toegangscode WAT8484TLV en FEBIAC kijken er alvast naar uit u op de vakbeurs te ontmoeten.

Lees alles over TLV in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!