Betonagglomeraten Gubbels kiezen voor de Mercedes Actros

 11/06/2018  Claude Yvens  Trucks
Betonagglomeraten Gubbels kiezen voor de Mercedes Actros

Betonagglomeraten Gubbels uit Maasmechelen heeft recent een nieuwe Mercedes-Benz Actros in gebruik genomen. Die wordt ingezet voor het vervoer van Masterblocs betonblokken.

Betonagglomeraten Gubbels levert die blokken in België en zijn buurlanden en doet dat met een heterogene vloot voertuigen. “Door de jaren heen is de vloot uitgebouwd naar de voorkeuren van de chauffeurs”, verduidelijkt Mathieu Gubbels. “Je verwacht toch veel van die mensen, die trouwens ook je visitekaartje zijn. Dus hebben zij recht op een heel goed uitgeruste truck naar hun hart met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen”, gaat de Limburgse ondernemer verder.

Waarom opteerde Mathieu Gubbels dan deze keer voor een Actros ? “Allereerst omdat ik een fan van het merk ben, maar vooral ook omdat de Actros hier onlangs kwam proefdraaien in het teken van de ‘Fuel Duels’ die het merk uit Stuttgart de afgelopen jaren heeft georganiseerd. Die Actros nam het daarin met succes op tegen één van mijn bestaande trucks. Dat is cijfermateriaal dat je niet kan en mag negeren als ondernemer”, vertelt Mathieu Gubbels. Hij hoopt trouwens dat de goede ervaringen van chauffeur Kurt Mussen ervoor zullen zorgen dat ook andere chauffeurs gecharmeerd raken door de Actros. “In elk geval, de tweede Actros is inmiddels al besteld”, knipoogt Mathieu Gubbels.

Lees alles over Mercedes-Benz in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!