Best of Wallonia: Chinese kansen op het menu

 17/04/2019  Claude Yvens  Contract Logistics
Best of Wallonia: Chinese kansen op het menu

Een van de topmomenten van het evenement Best of Wallonia 2019 (op 28 mei in Namur Expo) wordt ongetwijfeld de conferentie, onder auspiciën van het Awex en Logistics in Wallonia, over de kansen en mogelijkheden die de komst van grote Chinese firma’s met zich meebrengt voor transporteurs en logistiekers.

De banden tussen de Belgische en Chinese logistiekers dateren niet van gisteren (bedrijven als Ziegler, Euroterminal, Sedis Logistics en Magetra zijn al jaren erg actief in China), maar ze worden verstevigd aan een snelheid om u tegen te zeggen. Dat bewijzen onder andere de Chinese investeringen in Zeebrugge, de komst van de spoorlijn Luik-Zhengzhou… en het nieuws dat Alibaba naar Liege Airport komt.

Op 28 mei komen Belgische logistiekers die in China actief zijn getuigen over hun ervaringen op die immense markt. Daarnaast zullen ook verschillende Chinese logistiekers uitleggen waarom hun Belgische vestiging zo strategisch voor hen is. De mogelijkheden tot networking tijdens en na de conferentie zullen ongetwijfeld een unieke kans vormen voor transporteurs en logistiekers die nieuwe handelsmogelijkheden wensen uit te bouwen.

Hebben hun deelname aan het debat al bevestigd: Ziegler, Euroterminal, ECDC Logistics, Easylog Solutions, Liège Container Terminal, FOD Financiën en AWEX.

Praktische info:

  • Wanneer? 28 mei 2019 van 9u30 tot 18u00
  • Waar? Namur Expo, Av. Sergent Vrithoff 2, 5000 Namen
  • Toegang? Gratis met online inschrijving www.bestofwallonia.be (code 10037)

Lees alles over Easyfairs in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!