Beneparts kondigt samenwerking met Wolf aan

 18/03/2016  Yannick Haesevoets  
Beneparts kondigt samenwerking met Wolf aan

Beneparts, distributeur van onderdelen in de transportwereld, en Wolf (smeermiddelen) gaan in de toekomst nauw samenwerken. Met dit initiatief mikken beide partijen op een betere service voor hun klanten.

Wolf streeft ernaar om met een beperkt aantal distributeurs de volledige Vlaamse markt te bedienen. Met Beneparts vinden ze hierin hun partner. “Beneparts is verheugd in Vlaanderen de verdeler van Wolf te zijn in het Heavy Duty segment”, zegt Dirk Laeremans, Sales Manager bij Beneparts. “Het is onze doelstelling om toegevoegde waarde te bieden aan onze gezamenlijke klanten. We willen dit realiseren door de behoeften van de klant zo goed mogelijk in te lossen en logistieke oplossingen te bieden die daar aan tegemoetkomen.”

Al sinds de begindagen (1987) specialiseren ze zich als onderdelenleverancier voor trucks, trailers, bussen en bestelwagens. Tal van merkdealers, onafhankelijke garages en transportbedrijven met een eigen werkplaats vertrouwen op de dagelijkse leveringen van courante onderdelen én technisch advies voor specifieke vervangingsonderdelen.

In 2006 verhuisden ze naar een gloednieuw distributiecentrum in Turnhout met kantoren en een onderdelenshop. Hier beschikt men sinds 2013, na de belangrijke uitbreiding van het magazijn, over een totale logistieke opslagcapaciteit van 4.000 m². De meer dan 40 medewerkers staan vanuit deze vestiging dagelijks paraat voor de klanten in België, Nederland en Frankrijk.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!