Benelux Trans bouwt een nieuw hoofdkantoor

 25/10/2016  Claude Yvens  News Transport
Benelux Trans bouwt een nieuw hoofdkantoor

De werf die momenteel het uiterlijk van de R.Pelgrimslaan in Groot-Bijgaarden aan het veranderen is, verbergt nog de projecten van de nieuwe generatie van de familie Van den Bosch, die nu aan het hoofd staan van de Benelux Trans. Jan Van den Bosch vertelt ons meer…

Op de plaats van het voormalige hoofdkwartier en de oude pakhuizen zal een gloednieuwe vestiging gebouwd worden die beide functies combineert. Jan Van den Bosch: “Er is uiteraard kantoorruimte voorzien, maar vooral een grote opslagruimte van 6.000 m² die deels voorzien zal zijn van koelsystemen. Voorheen hadden we 5.000 m² dat niet voorzien was van klimatisatie. We zullen verder ook investeren in een semiautomatisch magazijn met smalle gangen om onze klanten beter te voorzien, zoals Smurffit Kappa.”

De drie ondernemingen van de groep (Benelux Trans, Benelux Logistiek en Yaro) stellen vandaag ongeveer 55 mensen tewerk. Onlangs nog gaf Patrick Van den Bosch de teugels over aan de vierde generatie. “Ofwel gingen mijn broer en ik verder met het bedrijf, ofwel moesten we op zoek gaan naar een andere oplossing”, legt hij uit. “We hebben beslist om het werk verder te zetten dat de hele familie heeft opgebouwd sinds 1928, en zowel voor ons als voor het bedrijf is dit een grote stap vooruit!”

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!