Be-Trans vertrouwt ICT toe aan VanRoey.be

 20/07/2016  TransportMedia  News Transport, Economie
Be-Trans vertrouwt ICT toe aan VanRoey.be

Het transportbedrijf BE-Trans steekt zijn groeiambities niet onder stoelen of banken. Deze ambities werden recent nog eens in de verf gezet door de beslissing om de volledige ICT-afdeling toe te vertrouwen aan VanRoey.be.

Bert Vrancks, General Manager van Be-Trans: “De belangrijkste processen in onze bedrijfsvoering zijn gelinkt aan ICT. Dit is een zeer complexe materie en bedreigingen van buitenaf loeren meer en meer om de hoek. Ik wil mij kunnen concentreren op mijn kerntaken, waarbij ik mijn hoofd niet wil breken over dergelijke risico’s. Be-Trans hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken. In plaats van een informaticus aan te werven, kunnen we nu een beroep doen op een ervaren team van specialisten die permanent ter beschikking staan. Deze samenwerking verloopt op basis van één contract en een factuur zonder verrassingen.” (…) “Het team van VanRoey.be spoort alle problemen in real time op en komt onmiddellijk tussen, weliswaar met onze goedkeuring. Op die manier kunnen we onaangename verrassingen vermijden.”

Voor de volledigheid vermelden we nog dat Be-Trans bezig is met de bouw van een nieuw complex van 9.000 m² op de voormalige site van Alcatel in Geel. Dit gebouw zal gebruikt worden voor goederenopslag en –behandeling. Op de foto zien we Bert Vranckx en Astrid Krieckemans.

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!