Be-Trans en DKV trekken kaart van digitale transformatie

 11/10/2017  Redactie  Economie, Advertorial
Be-Trans en DKV trekken kaart van digitale transformatie

Be-Trans en DKV Euro Service werken al meer dan 15 jaar intensief samen. Door de jaren heen zagen beide bedrijven de transportsector evolueren. Vandaag de dag is digitale transformatie hét sleutelwoord om bij te blijven in de sector. Zowel Be-Trans als DKV hebben dat goed begrepen en zetten al jaren in op diverse automatiseringen. Een strategie die vruchten afwerpt…

De afgelopen jaren heeft Be-Trans uit Geel enorm geïnvesteerd in diverse IT-oplossingen. Het leverde hen, naast een bijzonder efficiënte administratie, ook de Truck ICT Award op. Bert Vranckx, CEO van Be-Trans legt uit: “Met Be-Trans kennen we een jaarlijkse groei van 10 tot 15 percent. Dat is vrij uitzonderlijk voor een transportbedrijf en ik ben ervan overtuigd dat we die groei te danken hebben aan onze onophoudelijke investeringen in IT. Zo is onze administratie sterk vereenvoudigd en geautomatiseerd. Dankzij DKV eREPORTING beschikken we over een uitgebreide analyse-tool voor optimale controle over alle DKV transacties van het wagenpark. Met die tool kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk nagaan wat het verbruik is per vrachtwagen en hoeveel tol er betaald wordt. Meten is weten. Het spreekt voor zich dat dergelijke calculaties bijdragen tot de competitiviteit van ons bedrijf en daar varen uiteraard ook onze klanten wel bij.”

Gertjan Breij, Managing Director van DKV Euro Service Benelux, is zich ten stelligste bewust van de vele technologische uitdagingen. Hij verwacht overigens dat de snelheid van die veranderingen alleen maar zal toenemen. “Stilstaan is achteruitgaan. Ook in de transportbranche is het belangrijk om te blijven investeren in de automatisering van de organisatie. Dit geldt zowel voor de bepaling van de optimale routeplanning als voor alle handelingen rondom fleet management. Be-Trans is daar een schoolvoorbeeld van, maar het vraagt wel moed en een beetje IT-intelligentie van de bedrijfsleiding. We zijn dan ook zeer fier dat Be-Trans voor onze DKV eREPORTING tool heeft gekozen om de doeltreffendheid van hun wagenpark onder de loep te houden.”

DKV Euro Service is aanwezig op Transport & Logistics in Antwerpen (standnummer 2026).
Breng ons zeker een bezoekje!

Lees alles over DKV Euroservice Benelux in onze Transport & Van In Belgium directory!

Ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!